Pati divas reizes skrēju pēc papildporcijas! Ja mēr pirmajā ēdienā esam raduši ēst zupu, tad Itālijā parasti pirmajā ēdienā cienā ar karstiem makaroniem vai nūdelēm.
Mūsdienās vairs neviens neapšauba faktu, ka makaroni cēlušies no itāļiem. Taču būtība ir tāda – vai nu pašu produktu vai tā pagatavošanas noslēpumus reiz no Ķīnas atveda Marko Polo. Taču, vai šajā reizē tas ir tik svarīgi? Vēsturniekiem, iespējams, ka jā, bet mēs vairāk esam ieinteresēti ēdiena garšā.
Kā pagatavot gardas vakariņas?
Parasti tiek uzskatīts, ka visideālāko pastu, makaronus vai nūdeles iespējams nobaudīt Itālijā vai arī ļoti labā restorānā, kur pavārs ir itālis vai arī vismaz mācījies Vinči pilsētā Itālijā. Kā būtu, ja mēs padalītos ar noslēpumu, kā mājās 30 minūšu laikā pagatavot šo gardo ēdienu pašiem? Ja jūs uzskatāt, ka tas ir iespējams, ielūkojieties šajā receptē.
Sastāvdaļas:
- 15 mazie ķiršu tomātiņi
- 3 ķiploku daiviņas
- 1 čili pipars
- 1 sīpols
- 300 g spageti
- 1 neliela bazilika buntīte
- 4 ēdamkarotes olīveļļas
- 400 ml ūdens
- 30 g cieto šķirņu siera
- Sāls pēc garšas
- Malti melnie pipari pēc garšas
Receptes pagatavošanas gaitu atradīsi nākošajā lapā